سفارش تبلیغ
صبا ویژن
خود را از اندیشه ای که مایه فزونی حکمتت گردد و عبرتی که مایه حفظ تو شود، تهی مدار . [امام علی علیه السلام]

مریم محمود

 
 
گروه جامعه و سیاست(پنج شنبه 87 شهریور 21 ساعت 10:26 صبح )
  • اطلاع رسانی : اصلی ترین و شاید مهمترین انگیزه متقاضیان سایت , اطلاع رسانی پیرامون شخص , سازمان یا شرکت متبوعه می باشد . اطلاع رسانی به معنای معرفی پیشینه و سوابق , اهداف و چشم اندازها , قوانین و مقررات , معرفی محصولات و یا خدمات , معرفی سلسله مراتب سازمانی و اشخاص مرتبط با سازمان و ... می باشد . سایت هایی که صرفا جهت اطلاع رسانی راه اندازی شده اند , در واقع کاتالوگ تحت وبی هستند که اولا سهل الوصولتر از دیگر انواع کاتالوگ است , برای تمام مردم دنیا قابل دسترس است , پس از انتشار قابل ویرایش و گسترش است و ابزاری به مراتب موثر تر از هر نوع کاتالوگ دیگر است .
  • تبلیغات : گرچه تبلیغ هم , نوعی اطلاع رسانی است لکن اولا بیش از آنکه به معرفی جامع و کامل و دقیق محصولات یا خدمات اشاره داشته باشد , به جذب نظر و ایجاد انگیزه مخاطب در استفاده از آن می پردازد و ثانیا معمولا تبلیغ که هدف نهایی آن جذب سود بیشتر است , برای معرفی محصولات و خدمات بنگاه های تجاری و انتفاعی استفاده می شود تا برای سازمان های دولتی یا غیر انتفاعی.در این حالت سایت با تکیه بیشتر بر جنبه های هنری و جاذبه های بصری با تعداد صفحات کم و متون کوتاه و استفاده بیشتر از عکس , فلش , فیلم و موزیک و با تلاش فراوان در جذب بازدیدکننده سعی در تبلیغ در اینترنت دارد.
  • تجارت الکترونیک : هدف این سایت ها کسب درآمد از طریق وب و پولساز شدن سایت اینترنتی می باشد . ممکن است این سایت ها وسیله ای برای فروش کالاهای واقعی باشند و یا ممکن است خود محصول یا خدمات سایت هم مجازی و از جنس اطلاعات یا نرم افزار دیجیتال باشد . در حالت دوم طبیعتا می بایست بسته های نرم افزاری یا اطلاعاتی , برای همه یا بخشی از مخاطبان آنقدر مهم و مورد نیاز باشد تا حاضر شوند برای آن مبلغی را پرداخت نمایند.
  • اتوماسیون تحت وب : هدف سایت های اتوماسیون اینترنتی , بوجود آوردن بستری تحت وب برای انجام امور اداری , سازمانی و تعامل شرکت/سازمان با دیگر سازمان ها و یا مشتریان و مخاطبان خود تحت اینترنت است . در این حالت , شرکت یا سازمان که هویتی واقعی دارد , همه یا بخشی از فعالیت خود را بر روی وب مستقر می نماید تا آنچه از کار , تعاملات , رد و بدل ها و ... که دیروز بصورت فیزیکی ثورت می گرفت امروز بصورت مجازی رد و بدل شود .
  • لایحه جدیدکه در حال طی کردن مراحل نهایی خویش است هم به ازدواج دایم توجه نموده و هم ازدواج موقت وحتی ازدواج مجددرا موضوع قرار داده است . 

  • ازدواج موقت 

    با وجود اینکه ازد واج مو قت موضوع تبصره اولین ماده فصل سوم لایحه جدید قانو ن حمایت از  خانواده است و انتظار برخی حذف آن بودلکن این ماده باتبصره اش هنوز باقی است زیرا اولین ماده حذف شده از این لایحه که شایدجنجالی ترین ماده لایحه تازه بوده  به موضوع ازدواج مجدد وراهکارهای ممانعت و قید و بند گذا شتن برای آن تو سط همسر اول و دادگاه  اختصاص داشت؛

    ثبت نکاح موقت تابع آیین نامه ای است که به تصویب وزیر  دادگستری می رسد.

    ماده 23- اختیار همسر دائم بعدی، منوط به اجازه دادگاه پس از احراز توانایی مالی مرد و تعهد اجرائ عدالت بین همسران می باشد.

    تبصره- در صورت تعدد ازدواج چنانچه مهریه حال باشد و همسر اول آن را مطالبه نماید، اجازه ثبت ازدواج مجدد منوط به پرداخت مهریه زن اول است.

    لکن ماده 22 کما کان در لایحه باقی است که عبارت است از ؛

    ماده22:ثبت عقد نکاح دائم، فسخ و انفساخ آن، طلاق، رجوع و اعلام بطلان نکاح و طلاق الزامی است.

    تبصره : ثبت نکاح موقت تابع آیین نامه ای است که به تصویب وزیر  دادگستری می رسد

    دومین ماده حذف شده از لایحه در مورد مالیات بر مهریه بود که علی رغم سود مندی آن به لحاظ اقتصادی برای بودجه نمایندگان مجلس  به لحاظ اجتماعی و بار فرهنگی آن اصرار بر حذف آن نمودند .

     ماده دیگر این لایحه که به مساله سلامتی زوجین پرداخته است  و به لحاظ جرم شناسی تحلیلی می توان آنرا نوعی  پیشگیری از جرم فریب کاری در ازدواج به حساب آورد عبارت است از:

    ماده 24- وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی مکلف است ظرف مدت یک ماه از تاریخ تصویب این قانون بیماری هایی را که باید طرفین بیش از ازدواج علیه آنها واکسینه شوند و بیماریهای واگیر خطرناک برای زوجین و فرزندان ناشی از ازدواج را معین و اعلام دارد. دفاتر ازدواج مکلفند پیش از ثبت نکاح ، گواهی صادره از سوی پزشکان و مراکزی که وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی واجد صلاحیت ، اعلام می نماید ، مبنی بر نداشتن اعتیاد به مواد مخدر و بیماریهای موضوع این ماده و یا واکسینه شدن طرفین را از آنان مطالبه و بایگانی نمایند.

    دومین ماده حذف شده از لایحه در مورد مالیات بر مهریه بود که علی رغم سود مندی آن به لحاظ اقتصادی برای بوده نمایندگان مجلس  به لحاظ اجتماعی و بار فرهنگی آن اصرار بر حذف آن نمودند ماده 25 بود؛

    ماده 25- وزارت امور اقتصادی و دارایی موظف است از مهریه های بالاتر از حد متعارف و غیر منطقی با توجه به وضعیت زوجین و مسایل اقتصادی کشور متناسب  با افزایش میزان مهریه به صورت  تصاعدی در هنگام ثبت ازدواج مالیات وصول نماید.

    میزان مهریه متعارف و میزان مالیات با توجه به وضعیت عمومی اقتصادی کشور به موجب آیین نامه ای خواهد بود که به وسیله وزارت امور اقتصادی و دارایی پیشنهاد و به تصویب هیات وزیران می رسد.

    به هر حال دو ماده مورد اشاره یعنی  موا د 23و25 حذف شد و باید در انتظارباقی اصلاحات احتمالی ا ین لایحه بنشینیم.

       

        گروه جامعه و سیاست



  •  
    لیست کل یادداشت های وبلاگ?
     




    بازدیدهای امروز: 4  بازدید

    بازدیدهای دیروز:0  بازدید

    مجموع بازدیدها: 2634  بازدید


    » اشتراک در خبرنامه «